YOLBAŞI MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU.

Yolbaşı Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu teşekkür ziyaretinde bulundu.11 Kasım 2016 Cuma 14:41

Yolbaşı Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Veysi Yeşilyurt ve beraberindeki öğretmenler tarafından Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’na okullarına yapılan hizmetlerden ve eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulunuldu. Ziyarette Midyat Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Fethi Geçer de hazır bulundu.

Midyat Belediye Başkalığı Muhtarlık İşleri Müdürü Fethi Geçer’in koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Yolbaşı Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda boya badana, bakım onarım ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapıldı.

Öğrencilerin ve velilerin okulun yeni görünümünden ve çalışmalardan çok memnun olduğunu dile getiren Okul Müdürü Veysi Yeşilyurt,  Okulumuza yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı öğrenci ve velilerimiz adına size ve ekibinize teşekkür ediyorum  dedi

HER ZAMAN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Her zaman için okullara destek olduklarını ifade eden Başkan Şehmus Nasıroğlu ise, Geleceğin teminatı, yarınların asıl sahibi okul sıralarında eğitim öğretim gören öğrencilere desteklerimiz aralıksız sürüyor. Onlar için her türlü desteğe hazırız. Bugüne kadar okullarımızın yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Eğitimde siyaset olmaz. Çocuklarımızın en iyi şekilde öğrenim görmeleri, iyi düşünen, doğru algılayan, sentezleyen bireyler olmaları her şeyin üstündedir. İlçemizde fiziki durumu kötü okul bırakmama konusunda kararlıyız. Her zaman okullarımızın ve okul aile birliklerimizin, öğretmen ve öğrencilerimizin tüm istekleri bizim için önemlidir. Bizde gücümüzün yettiği, imkanlarımızın elverdiği biçimde elbette tüm okullarımıza hizmet etmeyi görev addettik. Bu kapsamda çalışıyor ve gayret gösteriyoruz. Tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize başarılar diliyorum  diye konuştu. Ziyaretin ardından Okul Müdürü Veysi Yeşilyurt, Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’na okullarına yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, teşekkür plaket sundu. Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.