YOKSA OYUNA MI GELDİK OYUNU MİDYAT ' TA SAHNELENDİ

Yoksa Oyuna mı Geldik Oyunu Midyat ' ta Sahnelendi29 Nisan 2013 Pazartesi 08:55

Midyat Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği tiyatro oyununa sanatseverlerin ilgisi az olunca salon boş kaldı. Usta tiyatrocu Abdullah Şahin’in başrolünü oynadığı “Yoksa Oyuna mı Geldik” isimli oyun, Midyat’ta sahnelendi. Midyat Belediyesi'nin davetlisi olarak şehre gelen Nokta Tiyatrosu’nun usta oyuncuları tiyatro severlerin karşısına çıktı. Midyat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce kültürel etkinlikler çerçevesinde organize edilen Nokta Tiyatrosu’nun “Yoksa Oyuna mı Geldik” isimli oyunu Kocatepe Kültür Salonu’nda halka açık ücretsiz olarak sahnelendi Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tevfik Baysal, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şehmus Gümüş de izleyiciler arasındaydı. Zakoğlu’nun yazdığı, Abdullah Şahin yönettiği ve oynadığı oyunda Gökçe Çiçek, Pınar Uyanık ve Sema Araz rol aldı. Günümüz güncel evlilik ve erkek-kadın ilişkilerini anlatan iki perdelik bir oyunda sonlarına doğru bazı izleyicilerin de sahnede yer almasıyla eğlenceli dakikalar yaşandı. Oyunda ayrıca son günlerin gözdesi haline gelen Gangnam Style dansı da sergilendi. Oyuncular ile tüm salondaki izleyenler de Gangnam Style dansı sergiledi . Usta Oyuncular yapılan açıklamada gündüz seansında üç kez gençlerimiz için sahne aldık, şimdi de sizler için yine sahnedeyiz. Bu organizasyonun gerçekleşmesine katkı sunan Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tevfik Baysal ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şehmus Gümüş’e teşekkür ediyorum dedi.