YENİ ARAÇLARIMIZ DUA VE KURBAN KESİM TÖRENİNDEN SONRA HALKIN HİZMETİNE SUNULDU.

Yeni araçlarımız  dua ve kurban kesim töreninden sonra halkın hizmetine sunuldu.21 Aralık 2016 Çarşamba 08:52

Midyat Belediyesi’nin araç parkına kazandırılan 5 adet sıkıştırmalı çöp toplama aracı, 2 adet damperli kamyon ve 1 adet sulama aracı kurban kesimi ve dualarla hizmet vermeye başladı. Yeni alınan araçların hizmete girmesi nedeniyle Midyat Belediyesi araç parkında tören düzenlendi.

Törene Muhtarlık İşleri Müdürü Fethi Geçer, Fen İşleri Şefi Zeyni Üstün, Makine ve Araç Parkı Birimi Sorumlusu Şaban Kutlu ve belediye personeli katıldı. Yeni alınan araçlarla ilgili olarak açıklama yapan Başkanımız  Şehmus Nasıroğlu, vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için belediyenin araç parkını güçlendirdik ve böylece vatandaşlarımıza daha hızlı hizmet sunalacağını aktardı.

Yeni araçların Midyat'a hayırlı olmasını dileyen Nasıroğlu, Midyat’ın 72 mahallesi olduğunu ve hizmet yapılacak alanın sürekli genişlediğini ifade ederek,  “Şehrimize daha iyi hizmet vermek için 5 adet sıkıştırmalı çöp toplama aracı ile 2 adet damperli kamyon ve 1 adet sulama aracı satın aldık. Şehrimizde bir sıkıntı yaşanmaması ve vatandaşlarımıza hizmet etmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Burada amacımız Midyat halkına yakışır şekilde hizmet etmektir. Midyat ve Midyatlılar için durmadan çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz

Törende konuşan Muhtarlık İşleri Müdürü Fethi Geçer, hizmet noktasında kalitenin artırılması için çalıştıklarını söyleyerek,  “Midyat’ımızın mimarı Belediye Başkanımız Sayın Şehmus Nasıroğlu'nun talimatıyla, Midyat’ı daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hizmet sunma noktasına belediyemizin bazı eksik araçları vardı. Bu araçlarımızı bugün tamamladık. Biz Midyat için varız, Midyat için çalışıyoruz. Halkımıza hizmet etme noktasında geceli gündüzlü çalışmaktan kaçınmayacağız. Araçlarımız Midyat’ımıza hayırlı olsun diye konuştu. Konuşmanın ardından dua yapıldı ve kurban kesildi. Daha sonra yeni araçlar şehir turu yaptıktan sonra ilgili birim müdürlerine teslim edildi.