TOKİ' DE 10 YIL SONRA HALK PAZARI KURULDU

TOKİ' de 10 yıl sonra halk pazarı kuruldu18 Nisan 2019 Perşembe 15:31

Midyat'ta, AK Parti'den belediye başkanı seçilen Veysi Şahin, 10 yıl sonra TOKİ'de halk pazarı kurdurdu.

Midyat'ta TOKİ konutları ile Bağlar mahallesinde Pazar günleri açık olacak halk pazarı kuruldu. Belediye Başkanı Veysi Şahin, 31 Mart yerel seçimi için çalışmalarını sürdürürken mahalle sakinlerinin 10 yıla aşkındır halk pazarı taleplerinin olduğundan dolayı göreve başladığı gibi çalışmalara başladığını söyledi.