ŞENKÖY ÇOK PROGRAMLI LİSESİ ZİYARET EDİLDİ.

Şenköy Çok Programlı Lisesi ziyaret edildi.20 Ocak 2016 Çarşamba 08:51

Midyat Belediye Başkanımız Şehmus Nasıroğlu, Şenköy Çok Programlı Lisesi’ni (ÇPL) ziyaret etti.

Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Şenköy Çok Programlı Lisesi’ni ziyaret ederek Okul Müdürü Öztekin Akçay ve öğretmenler ile sohbet etti,  sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyarette yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Nasıroğlu, eğitim konusundaki hassasiyetini vurgulayarak, okullara her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirterek, günümüzün ve geleceğin şekillenmesinde, kalkınmasında eğitim ve öğretimin önemi tartışılmazdır. Yavrularımızın daha sağlıklı şartlarda eğitim görebilmeleri için Midyat Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çaba göstereceğiz.

Okul Müdürü Akçay da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Sayın Şehmus Nasıroğlu’nu burada görmekten son derece memnun olduk. Kendisine çalışmalarında başarılar dilerim  diye konuştu.