ŞEHMUS NASIROĞLU’NA EĞİTİME KATKILARINDAN DOLAYI PLAKET VERİLDİ.

Şehmus Nasıroğlu’na eğitime katkılarından dolayı plaket verildi.12 Kasım 2015 Perşembe 08:52

Midyat’ta, Mustafa Kemal İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Aksoy tarafından Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’na eğitime katkılarından dolayı plaket verildi.

Mustafa Kemal İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Aksoy, Müdür Yardımcısı Hasan Üzel ile birlikte, makamında ziyaret ettiği Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’na, okul binasına 6 bin TL değerinde 'güvenlik kamerası sistemi' yaptırmasından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

OKULLARIMZLA DİYALOG HALİNDEYİZ

Ziyarette konuşan Başkan Nasıroğlu, eğitim kurumlarına yardımcı olmanın, kurumsal sosyal sorumluluklarından biri olduğuna işaret ederek, "Eğitimle, okullarımızla sürekli diyalog halindeyiz. Asli görevlerimizin içerisinde olmamasına rağmen imkanlarımızın elverdiği ölçüde okullarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılama noktasında hassas davranıyoruz. Her türlü imkan ve olanaklarımızı bu ihtiyaçların karşılanması noktasında yardımcı olmaya çalışıyoruz.” dedi.

EĞİTİM CAMİASININ TAKDİRİNİ TOPLUYOR

Okul Müdürü Mehmet Aksoy da, “Belediye Başkanımız Sayın Şehmus Nasıroğlu, hem okulumuza hem de ilçede bulunan diğer okullara sağlamış olduğu destek ile eğitim camiasının sevgi ve takdirini topluyor. Sayın Başkanımız, okulumuz binasına 6 bin TL değerinde güvenlik kamerası sistemi yaptırdı. Okulumuz adına teşekkür etmek amacıyla bugün kendisine  plaket sunuyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Sizinmedya