ŞAHİN’DEN, AK PARTİ'NİN 18. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ

Şahin’den, AK Parti'nin 18. kuruluş yıl dönümü14 Ağustos 2019 Çarşamba 10:23

AK Parti Midyat Belediye Başkanımız Veysi Şahin, partisinin 18. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Şahin, mesajında, AK Parti'nin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde kurulduğunu, Türk siyaset sahnesine yerini aldığını kaydetti.

Türkiye'nin umudu olduğunu kaydeden Şahin, “Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde yola çıkan AK kadrolar iç politikadan dış politikaya, eğitimden sağlığa, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal yaşama ve demokrasiden insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde çok önemli projeleri hayata geçirmiştir. Girdiği tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkan AK Parti'nin ilkeli ve dürüst politika anlayışıyla yaptığı büyük hizmetler ile çok kısa zamanda ülkenin kaderini değiştirdi. Partimiz, kuruluşundan geçen bu yıla dek, Türk siyasi tarihinde eşine az rastlanan bir başarıyla, her defasında daha da büyüyerek, çıtayı her defasında daha da yükseğe çıkartarak milletin sesi olmuştur. Hedef 2023 sloganıyla milletiyle el ele Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına durmadan ilerlemektedir. Hedeflerimize de ulaşmak için büyük bir azim ve karlılıkla durmaksızın çalışacağız. Ülkemiz ekonomisiyle, teknolojisiyle, demokrasi anlayışıyla, özgürlük inancı ve ruhuyla dünyanın en gelişmiş ülkeleri içinde yerini alacaktır. ‘Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet’ düsturu ile ülkemizi çok daha güçlü ve sağlam yarınlara taşıyacağız. Milletin Partisi AK Parti. Nice hizmet dolu yıllara! Her şey TÜRKİYE İçin iyi ki doğdun AK Parti.”

Veysi Şahin

Midyat Belediye Başkanı