PİKNİK YAPAN AİLELERİ ZİYARET ETTİK

Piknik Yapan Aileleri Ziyaret Ettik18 Nisan 2019 Perşembe 15:17

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’in önderliğinde ilçede vizyon projeler gerçekleştirmek için kolları sıvadı.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’in önderliğinde ilçede vizyon projeler gerçekleştirmek için kolları sıvayan yeni yönetim hafta içi ve hafta sonlarını gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kutlu, beraberinde Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Şehmus Gümüş ile birlikte hafta sonu Millet Bahçesi’nde piknik yapan aileleri ziyaret etti. Güneşin yüzünü göstermesi ve havaların ısınmasıyla birlikte piknik sezonunda açılmış oldu. Doğayla iç içe olmak, yorucu ve stresli geçen iş günlerinden bir günlüğüne bile olsa uzaklaşmak ve kış mevsiminde kapalı alanda geçen günlerin acısını çıkarmak için aileleriyle piknik yaparak değerlendirmek isteyen vatandaşlar, soluğu Millet Bahçesi mesire alanında aldı. Başkan Yardımcısı Kutlu, hafta sonunu Midyat Belediyesi'ne ait Millet Bahçesi’nde piknik yaparak değerlendiren vatandaşları ziyaret etti.

Mesire alanında piknik yapan aileleri tek tek ziyaret eden Başkan Yardımcısı Kutlu, “Mesire alanlarımız özellikle çocukların gençlerin, büyüklerin rahat edeceği, güven ve huzur içinde güzel zaman geçirecekleri bir ortam. Şehrin stresinden uzaklaşıp,  aileleriyle sevdikleriyle hoş zaman geçirebilecekleri bir hale getirdiğimiz mesire alanlarımıza tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi. Midyat’ı hizmetin, huzurun ve konforun cazibe merkezi haline getirmek için çalıştıklarını belirten Başkan Yardımcısı Kutlu, “Başkanımız Sayın Veysi Şahin’in önderliğinde ekip arkadaşlarımız ile bütün mesaimizi vatandaşlarımız için yepyeni projeler üretmek için harcıyoruz. Bizim çalışma prensibimiz bu" ifadelerini kullandı.