PARKLAR KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİLER TARAFINDAN TAHRİP EDİLİYOR.

Parklar kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip ediliyor. 20 Kasım 2013 Çarşamba 15:04

Mardin Midyat Belediyesi tarafından özellikle çocukların rahatı ve güveni için yapılan parklar kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip ediliyor.

Midyat Belediye Meclisi tarafından ilçe merkezinde çocukların oyun gurupları ve oturma gurupları, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zara veriliyor. Kişiler park içindeki oyun guruplarını yaktıkları belirtiliyor.

Şehrin güzel bir şekilde gözükmesini, temiz bir ortamın olmasını ve çevrenin temiz bir şekilde kalmasını sağladıklarını belirten, Midyat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ömer İşler, yapılan tahribatla üzerine, duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Belediyemiz yaşanabilir bir Midyat için çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Çocuklarımızın rahat ve güvenli bir şekilde oynamalarını sağlamak için son yıllarda birçok park yaptık. Yapılan parklara verilen zarar bizi üzmektedir. Yapılan parklar belediyenin değil Midyatlılarındır. Bu tür çirkin davranışta bulunanları vatandaşlarımızın uyarması ve bizlere bildirmesini istiyoruz dedi.