NASIROĞLU, BAŞBAKAN ERDOĞANIN CUMHURBAŞKANI SEÇİLMESİ

Nasıroğlu, Başbakan Erdoğanın Cumhurbaşkanı Seçilmesi12 Eylül 2014 Cuma 23:47

Nasıroğlu, Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Seçildiği için Midyat halkına teşekkür etti...

Sayın Şehmus Nasıroğlu belediye başkanlığında yaptığı açıklamada, Halkımızın Başbakanımıza sahip çıktığı için çok teşekkür ediyorum. Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi de onun hakkıdır. 12 yıldan beri bu ülkeye çok emeği geçtiğini kaydetti.

Başkan Nasıroğlu şöyle konuştu:

“Midyat halkı her zaman sağduyuludur. Halkımız ne yaptığını biliyor. 10 Ağustos seçimlerinde Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 10 Ağustos’un Midyat’ta, bölgemize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Kazanan barış oldu, kazanan kardeşlik oldu, kazanan barış sürecinin mimarı ve barış sürecine destek veren insanlar oldu. Ben buna böyle inanıyorum. Bizim en büyük dileğimiz ve isteğimiz barış sürecinin devam etmesi ve sonuçlanmasıdır. Sonuçta en hayati önem arz eden olayların barış sürecidir. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi de onun hakkıdır. 12 yıldan beri bu ülkeye çok emeği geçti. O emeğin sonucu da inşallah Cumhurbaşkanı seçildikten sonrada ülkemize, insanlarımıza, dünyaya ve bütün Müslüman kardeşlerimize gereken değeri, gereken ilgiyi, gereken saygınlığı gösterir. Onun için biz Midyat halkına ve bize gönül veren bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Bize oy veren ve vermeyen herkese teşekkür ederim. İnşallah ileriki günlerde başbakanımız Cumhurbaşkanımız hizmet edecektir. Midyat hakkına teşekkür ederim saygılarımı sunarım.”

Kaynak :midyatweb.com