MTSO BAŞKANI TUTAŞI’N DAN, NASIROĞLU’NA ZİYARET

MTSO Başkanı Tutaşı’n dan, Nasıroğlu’na Ziyaret04 Ekim 2013 Cuma 15:09

MTSO Başkanı Mehmet Ali Tutaşı, incelemelerde ve temaslarda bulunmak için geldiği Midyat’ta belediye başkanı Nasıroğlu’nda ziyaret etti.

Tutaşı, Şehmus Nasıroğlu’nu ziyaret ederek fikir alış verişinde bulunduğunu söyledi.

MTSO Başkanı Tutaşı, “Çeşitli temaslarda bulunmak için Midyat’ta geldik. Önümüzdeki hafta Mardin Midyat Ticaret ve Sanayi Odası temsilciliği taşınarak kendi mülkü olan yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak. İlçemizi ticaret hacmi her geçen gün artıyor. Bu arada başarılı olan belediye başkanımızı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk.”dedi.

Ziyaretten memnuniyetini belirten Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu ise, “Tutaşın ziyaretinden ziyadesiyle memnun oldum, Midyat için el birliği ile yapılacak çok şey olduğuna inanıyorum. Bizim için en önde gelen öncelik ve ortak paydamız Midyat’ın hatırı sayılır ticaret hacminin artırılması ve Turizm olmalıdır. Mardin Midyat Ticaret ve Sanayi Odası temsilciliğin Midyat’ta hizmet vermesi ile işadamlarımızın zaman kaybını azaltıyor. Midyat’ın gelişmesine ve ekonomik olarak daha da canlanmasına neden oluyor. Bizler de belediyeler olarak aynı meslek gruplarını bir araya getiren esnaf sitelerini kurulmasına destek veriyoruz. Bu amaçla, ilçelerimiz sınırları içerisinde küçük sanayi sitemiz hizmete girdi. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Tutaşı ve beraberindeki heyet daha sonra Midyat’tan ayrıldı.