MODERN TOPLANTI SALONU YAPILACAK.

Modern toplantı salonu yapılacak.05 Nisan 2016 Salı 08:31

Midyat Belediyesi hizmet binasında yeni bir Modern toplantı salonu yapılacak.

Uzun bir süreden beri gündemde olan Belediye hizmet binası içinde yeni bir toplantı salonunun yapılması ile ilgili somut bir adım atılıyor.  Belediye hizmet binasının bodrum katında yer alan mevcut toplantı salonu tadilattan geçirilerek, e n son teknolojiyle donatılıp, meclis toplantılarının yanı sıra her türlü etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Midyat Belediye Meclisi DBP Grup Sözcüsü Şevki Demir ’in Nisan ayı olağan meclis toplantısında gündeme getirdiği konu ile ilgili olarak  Belediye Başkanımız  Şehmus Nasıroğlu yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı.  Her ay rutin olarak düzenlenen meclis toplantılarının yanı sıra, konferans, panel, seminer, hizmet içi eğitim ve ödül törenleri gibi etkinliklerin düzenlenebileceği modern yeni bir salon oluşturmak için çalışma başlatacağız. Açıklama belediye meclis üyelerince memnuniyetle karşılandı.

Kaynak: Sizinmedya