MİSAFİR ÖĞRENCİLER, MİDYAT'TA BİR ARAYA GELDİ

Misafir Öğrenciler, Midyat'ta bir araya geldi07 Ekim 2019 Pazartesi 15:20

Mardin Artuklu Üniversitesi öğrencileri için düzenlediği 'Kampüse Hoşgeldin!' programı kapsamında Midyat’ta bir araya geldi.

Midyat’ta, gelen misafir öğrencileri Midyat Belediye Başkan yardımcısı Şehmus İleri, Özel Kalem Müdürü Halil Polat karşıladı.

Program kapsamında Mor Gabriel Manastırı, Gelüşke Hanı, Kent Müzesi, Kültür evi, Konuk evi, Gümüşçüler çarşısı ve Millet Bahçesi’ni gezdi. Belediye Başkanlığı tarafından, ilçeye gelen öğrencilere yemek verildi.

'Kampüse Hoşgeldin!' Programı sayesinde yeni tecrübeler, arkadaşlıklar ve kültürel zenginlikler edindiklerini söyleyen misafir öğrenciler, Artuklu Üniversitesi öğrencisi olmanın kendilerine ayrıcalık katacağını belirttiler.

Üniversite öğrencileri daha sonra gezdikleri mekanlarda, 'Kampüse Hoşgeldin!' pankartı asarak hatıra fotoğrafı çektirdi.