MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR VEKİLİ ABDULKADİR ALTAY EĞİTİME YÖNELİK TALEPLERİNİ İLETTİ.

Milli Eğitim Müdür Vekili Abdulkadir Altay eğitime yönelik taleplerini iletti.15 Ocak 2016 Cuma 08:49

Midyat Milli Eğitim Müdür Vekili Abdulkadir Altay, Belediye Başkanımız Şehmus Nasıroğlu’na ziyarette bulunarak, eğitime yönelik taleplerini iletti.

Yaklaşık 1 saat süren görüşmede Müdür Altay, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 2016 yatırım programına alınan Midyat Telkari Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Binası ve Atölyeler için bir arsa tahsis edilmesi ile bazı okulların yol sorunun çözümü konusunda taleplerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Nasıroğlu , 1999 yılında göreve seçildiği günden bu yana eğitime yönelik faaliyetlerin her zaman destekçisi olduklarını ifade ederek, eğitim için gereken her türlü desteği vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Ziyarette, Belediye Başkan Yarımcısı Mekan Taş ve Ak Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan da hazır bulundu.