MİDYAT'TAKİ ÇOCUK PARKLARI YENİ OYUN GRUPLARI İLE DONATILDI

Midyat'taki Çocuk Parkları Yeni Oyun Grupları İle Donatıldı18 Şubat 2013 Pazartesi 10:59

Midyat'taki çocuk parklarına ruhsal ve fiziksel gelişimi desteklemesi amacı ile yeni oyun grupları eklendi.

Midyat Belediyesi Midyattaki mahalle ve sokaklardaki oyun parklarına çocukların rusal, fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlaması amaçlanan yeni oyun grupları yerleştirildi. Midyat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan yeni çalışma ile çocuk parklarına modern oyun grupları kuruldu.İlk etapta  üç parka yerleştirilen oyun gruplarının montajı tamamlandı. Oyun grupları Mahmut Pak,Sağlık ve Gölcük Parklarına yerleştirildi.Uluslararası kalite satandatlarındaki modern oyun grupları ile çocukların rusal, fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor.