MİDYAT'TA YOL YAPIM VE KİLİTLİ PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR.

Midyat'ta yol yapım ve kilitli parke taşı çalışmaları sürüyor.20 Kasım 2013 Çarşamba 14:44

Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, kent merkezinde sürdürülen yol yapım çalışmalarının devam ettiğini belirterek şunları söyledi:

Kent merkezindeki yol bakım ve yenileme çalışmaları sürüyor. Kış ayları boyunca çalışmalarımız sürecek. Kent merkezinde pek çok sokağa kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ise aralıksız devam ediyor. Bağlar, Sanayi, Ortaçarşı ve Bahçelievler mahallerinde çalışmalarımız tamamlanma aşamasına geldi. Cumhuriyet, Gölcük ve Seyitler mahallelerinde ise çalışmalarımıza ise yeni başladık. 2013 yılı planlamamızın üstünde çalışmalarımız sürüyor."dedi.

Midyat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler alt yapı ve parke çalışmalarını Cumhuriyet, Seyitler, Akçakaya ve Bağlar mahallesindeki bölgesinde de hummalı şekilde sürdürüyor. Önemli mesafe kat eden ekipler çalışmalarını diğer mahallelere devam ettirmeyi planlıyor.