MİDYAT'TA TÜRK KIZILAYI'NDAN YARDIM PAKETİ

Midyat'ta Türk Kızılayı'ndan Yardım Paketi29 Nisan 2013 Pazartesi 10:34

Midyat Devlet Hastanesi Yeni Doğan Ünitesinde yatan bebek ve annelerine 200 adet "Hoş Geldin Bebek" paketi hediye edildi.

Midyat'ta Türk Kızılayı tarafından Midyat Devlet Hastanesi Yeni Doğan Ünitesinde yatan bebek ve annelerine 200 adet "Hoş Geldin Bebek" paketi ve 20 adet "Hastane Çantası" hediye edildi.

Türk Kızılay Midyat Şube Başkanı Murat Aykat başkanlığında ve İstanbul Kızılay Merkez Kadın Kolları Üyesi Pınar Gümrükçüoğlu koordinatörlüğünde Devlet Hastanesi Yeni Doğan Ünitesi ziyaret edilerek yardım paketleri dağıtıldı.

Yeni doğum yapan annelere geçmiş olsun dileklerinde bulunan Aykat, burada yaptığı açıklamada, Türk Kızılay'ı olarak hastanede doğum yapan bütün annelere hediye paketleri dağıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek "Amacımız ailelere bir nebze olsun katkı sunmaktır. Çalışmalarımız devam etmektedir. Şimdi merkez ilçemizde yeni doğum yapmış aileleri ziyaret ederek yardım paketlerini ulaştıracağız. Aykat, hediye paketleri içerisinde, battaniye, temizlik ve giyim malzemesi bulunduğunu belirterek vatandaşların Kızılay'a bağış yapmaları çağrısında bulundu.