MİDYAT’TA PARKE DÖŞEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR‏

Midyat’ta Parke Döşeme Çalışmaları Sürüyor‏14 Ocak 2014 Salı 16:07

Midyat Belediyesi tarafından yeni yılla birlikte cadde ve sokaklarda yürütülen parke, yol yapım ve onarım çalışmaları hız kazandı. Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Midyat’ın muhtelif cadde ve sokaklarında parke, yol yapım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Göreve geldikleri günden bu yana tüm cadde ve sokaklardaki sorunlara kalıcı çözümler üretebilmek için yoğun çaba harcadıklarını belirten Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Midyat’taki cadde ve mahalle sokaklarının tozdan, çamurdan kurtarılarak vatandaşlar için sağlıklı ve güvenli bir ulaşımın sağlamak için çalıştıklarına dikkat çekti.

Başkan Nasıroğlu, “Belirli bir program dâhilinde Midyat’ın parke sorununu büyük ölçüde çözdük. Şimdilik Cumhuriyet Mahallesinde çalışmalarımıza ağırlık verdik. İlçenin Seyitler, Bağlar ve Sanayi Mahallerinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hedefimiz, tüm mahallelerimizi parke ile buluşturmak, girilmedik sokak bırakmamak. Vatandaşlarımızın rahatlığı bizim için çok önemli bunun için de bilinçli hareket ederek bu işinde üstesinden geleceğiz. Bu çalışmaları yaparken sağlamlık ve görselliği de öne çıkararak, ilçemizin tarihi dokusunu ve kimliğini koruyacağız. Neticede farklı bir Midyat ortaya çıkarmak için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.