MİDYAT'TA ELLERDE BAYRAKLARLA PROTESTO YÜRÜYÜŞÜ

Midyat'ta ellerde bayraklarla protesto yürüyüşü09 Haziran 2016 Perşembe 15:01

Bombalı araçla Midyat Emniyeti'ne düzenlenen saldırının ardından dev Türk Bayrağı açan vatandaşlar "Şehitler ölmez" dedi.

Midyat Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı araçla düzenlenen ve 2 kadın polisin şehit olduğu, 3 sivilin hayatını kaybettiği saldırısının ardından halk bugün Türk Bayrakları ile sokağa döküldü.

Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları eşliğinde dev Türk Bayrağı açan göstericiler, Hükümet Konağı’ndaki törenin ardından saldırının gerçekleştirildiği noktaya yürüdüler.

Mardin’e yeni atanan Vali Mustafa Yaman, Ak Parti Mardin Milletvekilleri Orhan Miroğlu Ceyda Bölünmez Çankırı, Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl,Midyat Belediye Başkanımız Şehmus NASIROĞLU, Midyat Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bozkurt, İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan, AK Parti İlçe Başkanı ve çok sayıda vatandaş yürüyüşe eşlik etti.

Kaynak: Sizinmedya