MİDYATLI GENÇLER BU TAKIMIN ÇATISI ALTINDA TOPLANIYOR

Midyatlı gençler bu takımın çatısı altında toplanıyor19 Ekim 2015 Pazartesi 09:19

Spora ve sporculara verdiği destekle bilinen Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, gençlere destek vermeye devam ediyor

Yeni sezonda Mardin 1. Amatör Süper Ligi B grubunda mücadele edecek olan Midyat Belediyespor Kulübü’nün gençlerden kurduğu futbol takımı hazırlıklarını sürdürüyor.

Takımın son durumunu değerlendiren Midyat Belediyespor Teknik Direktörü Ercan Alğaç, Midyat’ta yaşayan gençlerden kurdukları futbol takımı için çok büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, takımın yeni sezonda taraftarlara güzel futbol izlettireceğini söyledi

Ana felsefelerinin insana yatırım yapmak olduğunu belirten Alğaç, Midyat’ta spor ve kültürel alanda faaliyetlere ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, şunları kaydetti. Yeni sezonda Mardin 1. Amatör Süper Ligi B grubunda mücadele edeceğiz. Amacımız gençleri spora özendirerek, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, ailelere yardımcı olmak ve daha sağlıklı bir neslin yetişmesini sağlamak. Kurulan takım sayesinde Midyatlı gençler bu takımın çatısı altında toplanıyor ve   Spora ve sporculara verdiği destekle. Bu tarz aktiviteler olmasa gençler ve çocuklar boş zamanlarını yanlış şekillerde değerlendirebilirler. Gençleri seviyoruz. Çocuklarla ilgilenmeyi seviyoruz. Anne babalar da çocuklarının nereye gittiğini biliyor. Bazen geliyorlar, bakıyorlar olumlu görüyorlar.

Midyat Belediye Başkanımız Sayın Şehmus Nasıroğlu’da bu anlamda bizlere her türlü desteği veriyor. Kendisine tüm anne ve babalar adına gençlere destek verdiği için teşekkür ediyorum