MİDYAT MÜFTÜSÜ MEHMET ŞAFİ BİLİK'TEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ.

Midyat Müftüsü Mehmet Şafi Bilik'ten teşekkür ziyareti.12 Ocak 2017 Perşembe 08:12

Midyat Müftüsü Mehmet Şafi Bilik, ibadethanelerin bakım ve onarımına vermiş olduğu destekten dolayı Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’na teşekkür plaketi verdi.

Midyat Müftüsü Mehmet Şafi Bilik, Vaiz İdris Yıldırım ve Müftülük Personeli İzzettin Akıncı, Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’nu makamında ziyaret etti. Müftü Bilik, merkez ve kırsalda bulunan yaklaşık 40 adet cami, kuran kursları ve taziye evinin bakım, onarım, temizliği ve İlçe Müftülüğünün her türlü ihtiyacına verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Muhtarlık İşleri Müdürü Fethi Geçer, Satın Alma Müdürü Serkan Ataç ile Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Personeli Zeyni Baysal, Bilal Şengül, Abdullah Demirdağ ve Abdulkadir Yenigün’e plaket takdim ederek teşekkür etti.

Düzenlenen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanımız  Şehmus Nasıroğlu, “Bütün ibadethanelere hizmet etmek zorundayız. Camiler bizim kutsalımızdır. Bir yerden, bir köyden veya bir beldeden geçerken kötü bir cami gördüğümüz zaman en çok üzülen insanların başında biz varız. Onların bakım ve onarımını yapmak bizimde görevimizdir. Sonuçta biz bir yöneticiyiz. Yönetici olan kişi ‘bu benim işimdir, bu benim görevimdir’ diyemez. Hazreti Ali’nin güzel bir sözü  var, diyor ki, ‘öldükten sonra yaşamak istiyorsan arkanda eser bırak.”Bizde bu eserleri onun için, Allah rızası için bırakmaya çalışıyoruz insanlarımız için imkanlarımız el verdiğince bakım ve onarım çalışmalarını sürdüreceğiz.

Midyat Müftüsü Mehmet Şafi Bilik de, Başkan Nasıroğlu’na  yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu “Belediye Başkanımız Sayın Şehmus Nasıroğlu, camilerimize, Kuran kurslarımıza ve taziye evlerimize elinden geldiği imkanlar ölçüsünde yardımcı olmaya çalışıyor. Kendisine yapmış olduğu bu çalışmalarından dolayı hem memnuniyetimizi ifade etmek hem de teşekkür etmek amacıyla bir plaket vererek, bizi anmasını, bizi hatırlamasını ve dualarımızın da kendisi ile birlikte olduğunu bilmesini istedik. Maddi bir değeri belki yok, ama bizim açımızdan manevi değer olanlar daha çok önemlidir. Hizmetlerinden dolayı gerçekten müteşekkirim kendilerine. Midyat’ımız için yapmış olduğu tüm hizmetlerde rabbim kendisini muvaffak etsin. Ben kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. Kendisinden de bundan sonraki süreçte de camilerimiz, Kuran kurslarımız ve taziye evlerimiz ile ilgili çabalarını, desteklerini bekliyoruz.