MİDYAT KAYMAKAMI OĞUZHAN BİNGÖL, DÜZENLENEN UĞURLAMA TÖRENİ İLE İLÇEYE VEDA ETTİ

Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, düzenlenen uğurlama töreni ile ilçeye veda etti11 Kasım 2016 Cuma 14:59

Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, düzenlenen uğurlama töreni ile ilçeye veda etti.

Ankara'ya İçişleri Bakanlığı bünyesinde İller İdaresi Genel Müdürlüğü'ne Daire Başkanı olarak tayini çıkan Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, geniş bir katılım ile yeni görev yerine uğurlandı.

Cumhuriyet Bulvarı'nda bulunan Kaymakamlık konutunun önünde düzenlenen törene, Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tevfik Baysal, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Uzun, Ak Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan, daire müdürleri, kaymakamlık personeli, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Ayrılırken helallik isteyen Kaymakam Bingöl, Midyat ile ilgili her zaman iyi düşüncelerinin olduğunu belirterek, Midyat'ta görev yaparken ilk önceliğim eğitim ve sosyal yardımlar oldu. Midyat’ta amacım hep yeni bir şeyler yapmak ve faydalı olmaktı. Çok erdemli bir topluma hizmet etme fırsatı buldum. Midyat kültür olarak, yapı olarak her idarecinin yöneticilik yapabileceği bir yer değil. Ben bu anlamda kendimi şanlı hissediyorum. Hizmet ederken hep vatandaşı yanımızda gördük. Benim Güneydoğu ile ilgili derdim hiçbir zaman bitmez. Benim bölge ile ilgili derdim biterse ben kendim olamam. Gittiğimiz, bize tevdi edilen görev bizi onurlandırmıştır. Ben devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Tek endişem bu sorumluluğun altından verilen bu görevin altından kalkabilir miyim? Bunun endişesini taşıyorum, bunun için gayret göstereceğim. Çünkü burada yapacağımız her olumlu işin yansıma hem Türkiye’ye hem de dünyaya olacak. Biz canımız çıkıncaya kadar kardeşlik köprüsünü, adaleti, ilkeyi, demokrasiyi, güvenliği sağlamak için elimden gelen gayreti sarf edeceğiz dedi.

Kaymakam Bingöl, kendisini uğurlamak için toplanan kalabalık ile tek tek vedalaşarak, hatıra fotoğrafı çektirdi. Tokalaşma esnasında, kaymakamlıkta çalışan bazı memurların duygulu olduğu gözlendi. Daha sonra Bingöl, makam otomobiline binerek Ankara’ya gitmek üzere Diyarbakır Havaalanı'na hareket etti.