MİDYAT İLÇESİNDE, ÇÖP DEPOLAMA ALANININ TAŞINMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI.

Midyat ilçesinde, çöp depolama alanının taşınması için çalışma başlatıldı.12 Eylül 2014 Cuma 23:59

İlçenin güneyinde bulunan‘Çöp depolama alanı insan sağlığını olumsuz yönde etkilemesi nedeni ile belediye başkanını Şehmus Nasıroğlu çalışma başlattığını söyledi.

Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Çöp depolama alanı için yeni bir aradıklarını, bir hafta içerisinde çöp alanını boşaltacaklarını ifade etti.

Nasıroğlu şöyle konuştu:
“Yeni bir yer arıyoruz. Bir hafta içerisinde eski çöp anını komple oradan kaldıracağız. Çöp merkezi şehir merkezine yakın bir yerde olması herkesi rahatsız etmektedir. Hem bizleri, hem cezaevindeki mahkûmları, hem de hastanedeki insanları rahatsız ediyor. İnşallah en kıssa zamanda olaya çözüm getireceğiz ve bir neticeye ulaşacağız.”dedi.

Çöp depolama alanının ilçe merkezine yakın olması, Açık Cezaevinin ve Devlet Hastanesinin yanında olması tutukluların ve hastaların tepkisine neden olmuştu.

Kaynak: www.midyatweb.com