MİDYAT GENÇLİK MERKEZİ ZİYARET EDİLDİ.

Midyat Gençlik Merkezi ziyaret edildi.22 Nisan 2016 Cuma 16:47

Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Midyat Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek, gençlerle bir araya geldi.

Midyat Belediye Başkanımız Sayın Şehmus  Nasıroğlu , Gençlik Merkezi ziyaretinde Gençlik Merkezi Müdür Vekili Ercan Alğaç’tan faaliyetler hakkında bilgi aldı. Nasıroğlu, daha sonra gençlik liderleri eşliğinde merkezinde bulunan kursları ziyaret ederek kursiyerlerle bir süre sohbet etti.

Başkan Nasıroğlu, daha sonra gençlik merkezinde sağlanan ortam ile Lisans Yerleştirme Sınavı’na (LYS) hazırlanan üniversite adaylarına başarılar diledi.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Nasıroğlu, “İlçemizdeki gençlerin vakitlerini geçirebilecekleri, yeteneklerini geliştirebilecekleri önemli bir merkez konumunda olan gençlik merkezi Midyat’a hayırlı olsun.

Gençlik Merkezi’nin çevresinin yeşillendirilmesi için ağaçlandırma çalışması yapacağız. Ayrıca kütüphaneye de çeşitli kitap bağışlayacağız Gençlik Merkezi Müdür Vekili Ercan Alğaç ise, gençlere önem verdiklerini, gençlik merkezlerinin gençlerin eğitsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde zamanlarını geçirebileceği ve esas hedefi gençlik olan Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın projesi olduğunu söyledi.

Kaynak :Sizinmedya