(MİDYAT-ESTEL) YOLU’NUN ASFALTLANARAK MODERN HALE GETİRİLMESİ

(Midyat-Estel) Yolu’nun Asfaltlanarak Modern  Hale Getirilmesi25 Ocak 2016 Pazartesi 01:03

(Midyat-Estel) Yolu’nun Asfaltlanarak Modern Hale Getirilmesi İçin Cumhurbaşkanımıza Mektup

Midyat Belediye Başkanımız Şehmus Nasıroğlu, Cumhuriyet Bulvarı (Midyat-Estel) Yolu’nun asfaltlanarak modern ve kullanışlı hale getirilmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Karayolları Genel Müdürlüğü nezdinde girişim başlattı.

İNŞALLAH OLUMLU BİR CEVAP ALIRIZ

Başkanımız Nasıroğlu, mevcut Midyat-Estel yolunun daha modern hale getirilmesi, yolun kalite ve standartlarının iyileştirilmesi ve halkın daha sağlıklı ulaşım imkanına kavuşmasını için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Karayolları Genel Müdürlüğü nezdinde girişim başlattığını belirterek, “Şuan elimiz kolumuz bağlı, bu yol ile ilgili hiçbir şey yapamıyoruz. Çünkü bu yolu bizim yetki alanımızda değil. Genel anlamda bir şey yapılacaksa ben Sayın Cumhurbaşkanımıza bir mektup yazdım. Karayolları Genel Müdürlüğü’ne de resmi yazı ile başvurduk. Bu yol Mardin Büyükşehir Belediyesi hizmet kapsamında olmasına rağmen herhangi bir çalışma yapılmıyor. Bu nedenle yolun biran önce yapılması Sayın Cumhurbaşkanımıza talebimizi ilettik. İnşallah olumlu bir cevap alırız dedi.

AMACIMIZ ŞOFÖRLERİ RAHATLATMAK

Yağmur ve kar yağışı nedeniyle yıpranan Midyat Estel yolunda Fen İşleri Şefi Zeyni Üstün’ün nezaretinde yama yapıldığını hatırlatan Başkanımız Nasıroğlu, “Şehir merkezindeki ana arterlerde yapılan çalışma ile ekiplerimiz Mardin Karayollarından temin ettiğimiz asfalt ile yollarda oluşan çukurları dolduruyor. Amacımız kalcı bir çözüm buluncaya kadar şoförlerimizin mağdur olmaması için bir nebze de olsa onları rahatlatmaktır.” şeklinde konuştu.