MİDYAT-ESTEL ARASI ŞEHİRİÇİ YOLUNUN SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI.

Midyat-Estel arası Şehiriçi yolunun sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.30 Eylül 2016 Cuma 08:58

Midyat’ta, yaklaşık iki ay önce başlayan şehir içi yol çalışmasında tamamlanan kısımların sıcak asfalt kaplama faaliyetlerine start verildi. Yüklenici firma ekipleri, bu kapsamda altyapı çalışması tamamlanan Cumhuriyet Bulvarı’ndaki Estel fıskiye meydanı ile saat kulesi meydanı arasındaki bölümde sıcak asfalt kaplama çalışmalarına başladı.

ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP EDİYOR

Cumhuriyet Bulvarı’nda Estel’den Midyat yönüne yürütülen asfalt kaplama çalışmalarını AK Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan ve yüklenici firma yetkilileri ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Şehmus Nasıroğlu, sıcak asfalt çalışmasının başlamasından dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi.

SORUNLARIMIZA KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ

Başkanımız Nasıroğlu, “Midyat Belediyesi olarak ilçemizin dört bir yanında vatandaşlarımız için çalışıyoruz. Yaptığımız tüm bu yatırımlar ilçemizin bugünü ve yarını için büyük önem taşıyor. Halkımızın isteği doğrultusunda Midyat Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapıyor ve sorunlarımıza kalıcı çözümler üretiyoruz. Şehrimizin dört bir köşesinde ekiplerimiz halkımızın yaşamaktan mutluluk duyacağı bir şehri yeniden imar etmek için çalışıyor. Yapılacak daha çok işimiz var. İnşallah onları da hep birlikte yapacağız. Bildiğiniz üzere Ağustos ayında bu bölgede alt yapı ve yol çalışmalarına başlamıştık. Burada yürütülen çalışmalar tamamlandıktan sonra bugünde söz konusu yerde sıcak asfalt kaplama çalışmaları yapılmaktadır. Yapılan çalışmanın başta Midyat’ımız olmak üzere ülkemize hayırlı ve uğurlu olması temennisiyle, saygılarımı sunuyorum.” dedi.