MİDYAT DEVLET HASTANESİ YÖNETİCİSİ VE BAŞHEKİMİ OPR.DR.BİLAL ARIKAN, BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞEHMUS NASIROĞLU'NU ZİYARET ETTİ

Midyat Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Opr.Dr.Bilal Arıkan, Belediye Başkanımız Şehmus Nasıroğlu'nu ziyaret etti08 Şubat 2013 Cuma 10:57

Başhekim Arıkan, hastanede göreve başladıktan sonra iade-i ziyaretlere başladı. İlk olarak Başkan Şehmus Nasıroğlu'nu makamında ziyaret eden Arıkan, hastane çalışmaları hakkında genel bilgiler verdi, desteklerinden dolayı teşekkür etti

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkanımız  Nasıroğlu, "Hastanenin yönetimi ve hastane çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Hastanemiz Midyat'a ve Midyatlılara büyük hizmetler veriyor. Tek dileğimiz eksik doktor sayısının bir an önce giderilmesi. Deneyimli doktorlarımız olduğunu biliyoruz, bununla birlikte doktor kadrosu güçlendirilirse daha büyük hizmetler vereceğimi ümit ediyoruz." diye konuştu.

Başkan Şehmus Nasıroğlu'nu ziyaret eden Başhekim Opr. Dr. Bilal Arıkan'a Hastane Müdürü Beyazıt Arslan ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü eşlik etti.