MİDYAT BELEDİYESPOR’A KATILAN YENİ OYUNCULAR İLK İDMANINI YAPTI

Midyat Belediyespor’a katılan yeni oyuncular  ilk idmanını yaptı17 Şubat 2017 Cuma 12:30

Mardin Amatör Lig’de mücadele eden Midyat Belediyespor’a yeni katılan 5 oyuncu takım arkadaşlarıyla birlikte ilk idmanını yaptı. Midyat Şehir Stadı’nda düzenlenen törende Teknik Direktör Yardımcısı Alaaddin Atasal, son transferler Abdurrahman Karagöz, Ahmet Akbaş, Abdulğafur Demirel (Nusaybin), Süleyman Cüze (Batman) ve Mesut Akay yer aldı.

Törende, yeni transferler hakkında kısa değerlendirme yapan Midyat Belediyespor Genel Koordinatörü Fethi Geçer, Belediye Başkanımız Sayın Şehmus Nasıroğlu, sağlıklı yaşamın anahtarı olan sporu ilçemizde özendirmek, çocuklarımızın, gençlerimizin ve vatandaşlarımızın spor yapmalarına olanak tanımak için bütün imkanları seferber etmiş durumda. Sayın Başkanımız, çocukların ve gençlerin sağlıklı gelişimini ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını çok önemsiyor. Güçlü Türkiye’mizin teminatı olan çocuklarımız, gençlerimiz spor yaparak sağlıklı yaşamla geleceklerini aydınlatacaklar inşallah. Komşu illerden futbol takımımıza 5 yeni sporcu arkadaşımızı dahil ettik. Midyatspor’umuzu daha iyi bir noktaya taşımak için tüm sporcu arkadaşların çalışmaları ve güzel oynamaları gerekiyor. Yeni oyuncularımıza ve takımımıza oynayacakları maçlarda başarılar diliyorum. Oyuncu kadromuzu güçlendiriyoruz’ diyen Midyat Belediyespor Teknik Direktörü Ercan Alğaç da, transferinin gerçekleşmesinde emeği olanlara teşekkür etti. Midyat Belediyespor'un önemli başarılara imza atması gerektiğinin altını çizen Alğaç, “Burası hedefleri olan bir kulüp. Hedefleri olan kulüpler her zaman başarıya daha yakın olur. Bende bu hedefin bir parçası olmak adına oyuncularım ve yardımcılarım ile birlikte yoğun bir şekilde çalışıyorum. Kadromuza 5 yeni futbolcu kattık. İnşallah bundan sonraki süreçte bizimle beraber olacaklar. Eksik bölgelerimizi güçlendirmemiz gerekiyordu. Sayı anlamında defans ve hücum anlamında bu transferlerle birlikte güçlenmiş olduk. İnşallah kulübüm için hayırlı olur.