MİDYAT BELEDİYESPOR U-14 TAKIMI NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDU

Midyat Belediyespor U-14 takımı namağlup şampiyon oldu12 Nisan 2015 Pazar 23:34

Midyat Belediyespor’un bünyesinde alt yaş kategorisinde bulunan U-14 takımı, gösterdiği üstün performansla namağlup şampiyon oldu.

Mardin U-14 Ligi’nde mücadele eden Midyat Belediyespor U-14 takımı oynadığı maçlarda sırasıyla Mardinspor 1903, Nusaybin Barışspor, Nusaybin Gençler Birliğispor, Derikspor, Kızıltepe Fıratspor ve Kızıltepe Belediyespor’u yendi. Son maçında Nusaybin Belediyespor takımını da 5-2 yenerek 6’da 6 yapan Midyat Belediyespor ligi şampiyon olarak tamamladı. Oynadığı 6 maçı da kazanan Midyat Belediyespor 28 gol atarak sadece 4 gol yedi.

Baş Antrenör Ercan Alğaç ile yardımcısı Alaaddin Atasal’ın hazırladığı Midyat Belediyespor U-14 takımında oynayan sporcular şöyle: Kaleci Azat Çiçek, Zeynel, Eyüp, Dilovan, Şehmus, Muhammed Zeynel, Kerim, Ahmet Ercan, Savaş, Sinan, Mustafa, Fethullah, Onurcan, İsmail, Şakir, Hasan, Berkant ve Yalçın.

AMACIM, GENÇLERİ SPORA TEŞVİK ETMEK

Elde ettikleri şampiyonlukla ilgili konuşan Midyat Belediyespor Baş Antrenörü Ercan Alğaç, Sporcularımız büyük ve tarihi bir başarıya imza atarak hem ilçemize hem de bizlere büyük bir gurur yaşattılar. Elde edilen başarıdan ötürü öncelikle başarının mimarı sporcularımızı kutluyor ve hepsine teşekkür ediyorum. Başarımızı inancımıza bağlıyorum. Oyuncularımla başarıya inandık ve başardık. Bu başarımızı tüm Midyatlılara armağan ediyoruz.  Bu işi yaparken öncelikli amacım gençlerini spora teşvik etmektir. Şuan Midyat Belediyespor bünyesinde A takım, U-19, U-15, U-14, U-13 ve U-12 kategorilerinde yaklaşık 250 sporcumuz bulunuyor.  Hiçbir yerden ücret almadan tamamen gönüllülük esasına göre bu işi yapıyorum. Bizler artık Midyat’ın da elde ettiği sportif başarılarla da gündeme gelmesini istiyoruz.  Bunu başarmak için sağ olsun Midyat Belediye Başkanımız Sayın Şehmus Nasıroğlu takım için maddi manevi desteklerini esirgemiyor. Fakat belediyenin imkanları kısıtlı olduğundan işadamlarımızdan da takıma ve bu gençlere sahip çıkmalarını bekliyoruz dedi.

Elde edilen başarının önemine vurgu yapan Alğaç, takımın önümüzdeki günlerde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandığını belirterek, Türkiye Şampiyonasına konsantre olduk. İnşallah buradan da tarihi bir başarı ile dönmek istiyoruz.

Kaynak :Sizinmedya