MİDYAT BELEDİYESPOR TAKIMI OTOBÜSÜNE KAVUŞTU.

Midyat Belediyespor  Takımı Otobüsüne Kavuştu.26 Ekim 2015 Pazartesi 15:14

Midyat Belediyespor Futbol Takımı'nın yeni sezonda kullanacağı otobüs, kulübe teslim edildi.

Midyat’ı fiziki açıdan yenilerken ‘Spor Kenti Midyat´ hedefiyle gençlere ve okul takımlarına desteklerini sürdüren Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Belediyespor'a tahsis ettiği 36 kişilik takım otobüsünü törenle teslim etti.

Başkan Nasıroğlu, otobüsün anahtarını Belediyespor Teknik Direktörü Ercan Alğaç’a verdi. Sporcular ve teknik heyetinin de beğenisini kazanan takım otobüsü, Midyat Belediyespor Kulübü'nün ve antrenman programlarında kullanılacak.

DESTEK BİZDEN BAŞARI SPORCULARIMIZDAN

2015-2016 sezonunu bütün futbol camiasının sakatsız, kazasız, belasız bir şekilde geçirmesini temenni eden Başkan Nasıroğlu, “Destek bizden başarı sporcularımızdan. İnsanlara karşı saygı ve sevgide kusur etmemenizi, topluma iyi örnek olmanızı, anne ve babanıza, birbirinize karşı saygılı olmanızı istiyoruz. Midyat’taki huzurun da bozulmaması için sizlerinde gayret göstermenizi bekliyoruz. İnşallah sizi ileride çok daha büyük yerlerde görürüz. Hedefimiz güçlü takımlarla başarılara koşmaktır. Bu otobüs de Belediyespor’u şampiyonluğa götürsün dedi.

TAKIM İÇİN TESİS YAPACAĞIZ

Nasıroğlu, yeni alınan otobüsün hayırlı olmasını dileyerek, “Belediye olarak Midyat’ta gereken sosyal, kültürel, çevre düzenlemesi, alt yapı ve üst yapı çalışmaları yapıyoruz. Her zaman geleceğe yönelik yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bugünde Belediyespor'a takımımıza otobüs hediye ediyoruz, artık takımımız bu araçla antrenmanlarına ve deplasman maçlarına gidebilecek. En yakın zamanda da takım için yer tahsisi yaparak bunu sizler için dinlenebileceğiniz bir tesise dönüştüreceğiz. Bunun içinde, futbolcular için yatakhane, teknik heyet odası, duşluklar  olacak diye konuştu. Midyat Belediyespor Teknik Direktörü Ercan Alğaç ise, Başkan Nasıroğlu’nun her zaman gençlerin yanında olduğunu belirterek, takıma jestinden dolayı Nasıroğlu’na teşekkür etti