MİDYAT BELEDİYESPOR ERKEK VOLEYBOL TAKIMININ 3. LİG'E YÜKSELDİ.

Midyat Belediyespor Erkek Voleybol Takımının 3. Lig'e yükseldi.08 Mart 2016 Salı 09:25

Midyat Belediyespor Erkek Voleybol Takımının 3. Lig'e yükselme başarısı göstermesi Midyatlıları sevince boğdu.

Türkiye Voleybol Federasyonu Bölgesel Amatör Erkek Voleybol Ligi'nde mücadele eden Midyat Belediyespor Erkek Voleybol Takımı şampiyon oldu.

Batman Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonanın ilk iki gününde Cizre Mezopotamya’yı 3-0 ve Kızıltepe Esspor’u da 3-1’lik skorlarla geçen Midyat Belediyespor, finalde Mardin 47 Mavispor’u da 3-0’la yendi.

Antrenörler Nurullah Tekin ve Uğur Aydoğdu’nun önderliğinde sahaya çıkan Midyat ekibi, Batman Grup şampiyonu olarak Türkiye Voleybol Erkekler 3. Ligi'ne çıkma başarısını gösterdi.

Mehmet Ali Batıhan’ın kaptanlığını yaptığı Midyat kadrosunda, Tuğrul Göksu, Fikret Aksoy, Metin Türkcan, Kemal Aykaç, Mehmet Şerif Atasever, Ahmet Akman, Doğanay Yavuz, Velit Dündar, Mehmet Tahir Düzenli, Ali Günal, Lukas Demir, Edip İnan ve Hüseyin İzgi yer aldı.

TARİHİ BİR BAŞARI

Midyat Belediyespor  Antrenörü Nurullah Tekin, yaptığı açıklamada, Midyat adına tarihi bir başarıya imza attıklarını belirterek, “Turnuvaya uzun süredir hazırlanıyorduk, iyi bir takımız. Takımımız öğretmen, infaz koruma memuru, sağlıkçı ve öğrencilerden kurulu ve tamamı gönüllü olarak takımda yer alan oyunculardan oluşuyor. Yürekleriyle saha çıkan ve bizlere, Midyat’a tarihinde ilk kez böylesine anlamlı ve tarihi bir sportif başarı getiren oyuncularımı yürekten kutluyorum. Şampiyon olmanız için takımınızda yıldız oyuncu olmasına bence gerek yok. Çünkü arkadaşlarımız her maça inanarak ve yürekleriyle çıktılar, bileklerinin de hakkıyla bizlere büyük bir sevinç yaşattılar. Artık önümüzde çok daha ciddi rakipler bizleri bekliyor.

Midyat’ın ileri gelenlerinden, işadamlarından ve yerel yöneticilerinden isteğimiz spora biraz daha ilgi duymaları ve desteklerini bu takımdan esirgememeleridir. İnanıyorum ki takımımıza hak ettiği değer verilirse daha nice şampiyonluklara imza atacaklardır. Ben bu şampiyonluğu tüm Midyat halkına ve spor severlere armağan ediyorum. Tüm oyuncularımı da sene boyunca döktükleri her bir alın teri için kutluyor ve tebrik ediyorum. Ayrıca her zaman manevi desteklerini yanımızda hissettiğimiz Midyat Gençlik Merkezi Müdür Vekili Sayın Ercan Alğaç beye de teşekkür ediyorum.” Dedi.

GURUR DUYDUM

Erkek voleybol takımının göstermiş olduğu bu başarıdan dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Midyat Gençlik Müdür Vekili Ercan Alğaç ise, takımın tüm oyuncularıyla gurur duyduğunu belirtti.

Kaynak: Sizinmedya