MİDYAT BELEDİYESİNE YENİ HİZMET KAMPÜSÜ İNŞA EDİLİYOR

Midyat Belediyesine Yeni Hizmet Kampüsü İnşa Ediliyor17 Nisan 2019 Çarşamba 08:46

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, seçim çalışmaları sırasında verdiği sözleri yerine getirmek için çalışmalara hızlı başladı. Midyat Belediye Başkanı seçilen Veysi Şahin görevine hızlı bir başlangıç yaptı. Midyat'ın merkez ve kırsal mahallelerin yanı sıra çevre il ve ilçeler ile uzak şehirlerden "hayırlı olsun" ziyareti için gelen misafirlerini ağırlamayı sürdüren Başkan Veysi Şahin, mesaiden sonra da seçimde vatandaşlara verdiği sözlerini yerine getirmek için yoğun bir tempoda çalışıyor.

Hayalindeki Midyat hizmetlerle ve yatırımlarla buluşturmak için gece gündüz demeden çalışmalarına yoğun bir tempo ile başlayan Belediye Başkanı Veysi Şahin , belediyenin teknik ve destek birimlerinin daha verimli ve etkin hizmet üretmesine olanak sağlamak amacıyla belediye hizmet kampüsü inşaatına başlandı. Başkan Şahin belediye işlerinin daha hızlı yapılması ve şehrin hizmete daha erken kavuşmasını sağlamak için kendi özel araç parkındaki iş makinelerini de hiçbir ücret almadan kullanıyor.

Midyat Belediyesi’ne bağlı Destek Hizmetler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nün içerisinde yer alan yeni Belediye Hizmet Kampüsü'nün temeli, düzenlenen törenle atıldı. Kırsal Düzoba Mahallesi  yolu üzerinde 83 bin metrekare alan üzerinde yapımına başlanan Belediye Hizmet Kampüsü'ndeki atölye ve idari binanın modern şartlara ve çalışma şemasına uygun dizaynı ile daha kullanışlı olacağı bildirildi.