MİDYAT BELEDİYESİ’NDEN YEŞİL ALAN ÇALIŞMASI

Midyat Belediyesi’nden yeşil alan çalışması12 Kasım 2013 Salı 13:39

Mardin’in Midyat ilçesinde en büyük park ve mesire alanına kavuşuyor.

Midyat Belediyesi kentte yeşil alan çalışmalarını sürdürüyor. Midyat Belediyesi kentin her yerinde yeşil alan çalışmalarını sürdürürken, şehrin en büyük parkı olacak olan  parkı ve mesire alanı çalışmalarına başlanacağı bildirildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Baysal yapımına başlanacak olan park ve mesire alanı hakkındanda yaptığı açıklamada, Midyat Belediyesi’nin projelerinden birisi olan park ve mesire alanı şehrin en büyük yeşil alanı olacağını söyledi.

Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’nun yeşil alan ve park çalışmalarının üzerinde titizlikle durduğunu, Midyat içinde yeşillikler değil yeşillikler içinde bir Midyat inşa etmek  için talimatlar vediğini ifade eden Baysal, şunları kaydetti.

Kentin bir çok yerinde yeşil alan çalışmaları devam ediyor. Yapımı devam eden bu park vatandaşlarımızın keyifle gezebileceği ve piknik yapabileceği, güzel bir park olacak. Midyat’ın merkezinin en büyük yeşil alanı olacak olan bu parkımızın içerisinde yürüyüş yolları, oyun parkları, spor alanları ve piknik yapılabilecek alanları bulunacak. Ulucami Mahallesinde Proje çerçevesinde 45 bin metre kare alanda yüzde 70’i çam ağaçlarından oluşacak.