MİDYAT BELEDİYESİ TRAFİK EKİPLERİ BİLGİLENDİRİCİ STANT KURDU

Midyat Belediyesi Trafik Ekipleri Bilgilendirici Stant Kurdu18 Mayıs 2014 Pazar 23:04

Midyat ilçesinde Karayolu Trafik Haftası kapsamında Belediye Trafik ekipleri Cumhuriyet Caddesi’nde 'Trafik' standı açtı.

Ayrıca etkinlikler kapsamında Midyat Belediye Trafik Zabıta ekipleri çikolata, broşür ve trafik kuralları konusunda çeşitli bilgiler verdi.

Midyat Belediyesi Zabıta Trafik Ekipleri, Trafik Polisleri ve Jandarma Trafik ekipleri, Trafik Haftası kapsamında ortak açtığı stantlarda halka ve çocuklara bilgilendirici broşürler dağıtan ekipler, trafik kurallarına uyulması konusuna dikkat çektiler. Daha önce’de birlikte şehir merkezinde sürücü ve yayaların dikkatini çekmek için araç korteji oluşturdular.