İLAN VE DUYURULAR

T.C.

SÜREKLİ İŞÇİ KADROLARINA GEÇİŞ İÇİN

SÖZLÜ VE UYGULAMALI  SINAV İLANI

1 Ocak 2018 tarihli ve 30288 sayılı Resmi Gazetenin Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı sözleşmeleri kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerin sürekli işçi kadrolarına veya Mahalli İdare Şirketlerinde işçi statüsüne geçirilmesine ilişkin 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 127’inci maddesi ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin geçici 23 ve geçici 24’üncü maddelerin uygulanmasına dair Usul ve Esaslar Yönetmeliğinin  13.14.15.Maddesine istinaden hak sahibi işçilerin Sınav Uygulaması  “ Sözlü ve Uygulamalı Sınav “ olarak Başkanlık Makamının 01/03/2018 tarih ve 2018/667 sayılı Onayıyla belirlenmiş olup, aşağıda yer alan sınav takvimine göre yapılacaktır.

Sınav takvimine ilişkin bilgi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden alınabilecektir.

Sınav takvimindeki gün, saat ve yer bilgisi çalışma gruplarının iş yüküne göre değişiklik gösterebilir.

İlanen Duyurulur.

PERSONEL İŞ GRUBU

SINAV TARİHİ VE SAATİ

SINAVIN YAPILACAĞI YER