MİDYAT BELEDİYESİ, SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKACAK

Midyat Belediyesi, Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkacak15 Mayıs 2019 Çarşamba 21:07

Midyat Belediyesi'nin ‘Hayvan Dostu Belediyecilik’ projesi kapsamında inşa ettiği hayvan barınağı ile sahipsiz hayvanlara sahip çıkacak. Midyat Belediyesi'nin Hayvan Dostu Belediyecilik projesi kapsamında inşa ettiği hayvan barınağı ile sahipsiz hayvanlara sahip çıkacak.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, 31 Mart 2019 yerel seçim çalışmaları sırasında söz verdiği vaatlerini zaman kaybetmeden tek tek yerine getiriyor. Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin'in talimatıyla sahipsiz hayvanların daha güvenli bir ortamda, daha kaliteli bir hayat sürebilmesi için yapımına başladığı barınak inşaatı tüm hızıyla sürerken, sokak hayvanlarına daha rahat şartlarda taşınması içinde bir minibüs tahsis edildi.

Sokak hayvanlarını görmemezlikten gelmeyen ve sokak hayvanları için verdiği destek sözlerini tutan Başkan Şahin'in bu çalışması takdir toplarken, hayvan barınağının en kısa zamanda bitirileceğinin müjdesi verildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan  Başkan Veysi Şahin , inşaatına başladıkları hayvan barınağının kısa sürede tamamlanacağını belirterek, Sokakta yaşayan başıboş hayvanlara yönelik bir hayvan barınağı inşaatına başladık. Sokak hayvanlarına daha rahat şartlarda taşımak içinde bir minibüs tahsis edildi. Modern, hijyenik ve işlevsel olacak merkezimizde başıboş hayvanlara sahip çıkacağız. İnşaatın bitirilmesi ile birlikte başıboş sokak hayvanlarını burada koruma altına alacağız.

Kaynak : Sizinmedya.com