MİDYAT BELEDİYESİ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILACAK 80 KİŞİ İŞBAŞI YAPTI.

Midyat Belediyesi bünyesinde çalıştırılacak 80 kişi işbaşı yaptı.16 Kasım 2015 Pazartesi 23:53

Midyat Belediyesi Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesince İŞKUR İl Müdürlüğü ile işbirliğine devam ediyor.

Midyat Belediye Başkanlığı ile İŞKUR Mardin İl Müdürlüğü arasında yapılan sözleşme gereği Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Midyat Belediyesi bünyesinde çalıştırılacak 80 kişi işbaşı yaptı.

Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Tevfik Baysal ve Mekan Taş ile Personel Müdürü Şehmus Gümüş’ün başkanlığında, birim amirlerinin katılımıyla yapılan toplantıda yeni başlayan personellere görev dağılımı yapıldı.

İşkur Projesi kapsamında ilk etapta istihdam edilen 80 kişinin işe başladığını belirten Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, belediyenin hizmetlerini daha etkin ve verimli hale getirmek amacıyla ihtiyaç duyulan personelleri İŞKUR aracılığıyla istihdam ettiklerini söyledi.

TEK AMAÇ İSTİHDAMA KATKI SAĞLAMAK

Nasıroğlu, işçilerin işe başlama süreci ile ilgili bir açıklama yaparak, “İŞKUR'la yaptığımız protokol çerçevesinde 7 ay süreyle 80 kişiyi istihdam ettik. Bu işçilerin maaşı ve sigortası İŞKUR müdürlüğü tarafından sağlanacak. Bu projeyle ilçede bulunan işsiz insanlarımıza iş bulma konusunda önemli ölçüde katkı sağlandı. Bir kişi dahi olsa onların istihdamına katkı sağlamak bizleri mutlu ediyor. Önümüzdeki  günlerde yeni bir alımımız daha olacak. Bununda müjdesini vermek istiyorum. Çalıştırılacak personelleri belediyemizin Fen işlerinde yol, kaldırım, park ve bahçelerde ağaçlandırma ve çevre temizliğinde görev yapacaklar. Ben şimdiden işe başlayacak olan işçi kardeşlerime yeni işlerinde kolaylıklar diliyorum.” Dedi.

İşçiler, Başkan Nasıroğlu’na, gösterdiği ilgi ve sağladığı istihdam olanağından dolayı teşekkür etti.