MİDYAT BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETTİ

Midyat Belediyesi araç filosunu genişletti22 Temmuz 2020 Çarşamba 12:17

MARDİN - Mardin’in Midyat ilçe Belediyesi, 4 yeni araç satın alarak araç filosunu genişletti.

Normalleşme sürecinde çalışmalarına hız veren Midyat Belediyesi, halka daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmek amacıyla envanterine kazandırdığı araçlar Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü hizmetinde kullanılacak.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, yeni araçlarla ilgili açıklama yaparak, “Midyat Belediyesi Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğünde kullanılmak üzere dört adet araç satın aldık. Belediyemizin araç filosunu yenilemeye çalışıyoruz. Tasarrufa çok önem veriyoruz. Daha hızlı ve verimli çalışabilmemiz için araç filomuzun güçlü olması lazım.” dedi.