MİDYAT BELEDİYE MECLİSİ OCAK AYI OLAĞAN TOPLANTISI

Midyat Belediye Meclisi ocak ayı olağan toplantısı09 Ocak 2017 Pazartesi 08:56

Midyat Belediye Meclisi’nin, ocak ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu başkanlığında yapıldı.

Midyat Belediyesi’nin 2017 yılı Ocak ayı meclis toplantısında İmar Komisyonu, Denetim Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu seçimleri yapıldı. Toplantının açılışında konuşan Başkanımız  Nasıroğlu, 2017 yılının ilk meclis toplantısının ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Meclis toplantısında yapılan konuşmaların ardından İmar Komisyonu, Denetim Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu’nun seçimlerine geçildi. İmar Komisyonu’na Ak Parti’den Mehmet Veysi Seven ve Süleyman Ertaş, DBP’den de Şehmus Akay seçildi. Denetim Komisyonu’na Ak Parti’nden Ali Şahin ve Baki Aksoy, DBP’den ise Şevki Demir seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonu’na Ak Parti’den Ramazan Çelik ve Zeki Çiçek, DBP’den Diba Gabriel seçildi.

Kaynak: Sizinmedya