MİDYAT BELEDİYE MECLİSİ, MAYIS AYI OLAĞAN TOPLANTISINI

Midyat Belediye Meclisi, Mayıs Ayı Olağan Toplantısını 05 Mayıs 2014 Pazartesi 16:54

Midyat İlçesi Belediye Meclisi'nin Mayıs Ayı Olağan Toplantısı Belediye Toplantı Salonu'nda Gerçekleştirildi.

Midyat ilçesi Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı olağan toplantısı Belediye Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Midyat Belediye Başkan yardımcısı Tevfik Baysal başkanlığında yapılan toplantıya, belediye başkan yardımcıları Meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda çeşitli imar konularının yanı sıra,  6360 kanun gereği merkeze bağlı Acırlı, Çavuşlu, Gelinkaya, Söğütlü,  Şenköy ve Yolbaşı beldelerin statüsü sona eren ve mahalle statüsüne dönüşen konut yapılardan yönetim süresince 5 yıl ruhsat harcı dışında katılım payı ücretinin alınmaması kararlaştırıldı. Meclis toplantısı daha sonara farklı maddelerin görüşülmesine geçildi.

Toplantı daha sonra muhtelif konuların görüşülmesine geçildi.

.dsc_0761.jpg

.dsc_0766.jpg