MHP’DEN, BAŞKAN VEYSİ ŞAHİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MHP’den, Başkan Veysi Şahin’e Hayırlı Olsun Ziyareti10 Nisan 2019 Çarşamba 11:46

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, mazbatasını aldığı ve makamına oturduğu günden beri ziyaretçi akınına uğruyor. Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, mazbatasını aldığı ve makamına oturduğu günden beri ziyaretçi akınına uğruyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mardin ve Midyat İlçe Teşkilatı, Midyat’ın yeni Belediye Başkanı Veysi Şahin'i ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti. 31 Mart yerel seçimlerde vatandaşların büyük bir teveccüh ile başkanlığa seçilen Midyat’ın çiçeği burnunda Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi Veysi Şahin, mazbatasını alarak görevine başladı. Belediye Başkanlığı makamında ‘Hayırlı Olsun’ tebriklerini kabul eden Başkan Şahin’i, MHP İl Başkanı Veysi Oğuz, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Sultan Uran, İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çetin ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri birlikte makamında ziyaret etti ve hayırlı olsun temennisinde bulundu.