KAYMAKAM VE BAŞSAVCIYA ZİYARET

Kaymakam ve Başsavcıya Ziyaret19 Ağustos 2016 Cuma 09:12

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ve Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu'ndan Kaymakam ve Başsavcıya Ziyaret

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Midyat’taki temasları kapsamında, belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu ile birlikte, İlçe Kaymakamı Oğuzhan Bingöl ve Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bozkurt’u makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Milletvekili Miroğlu, Kaymakam Bingöl ile istişarelerde bulundu. Kaymakam Bingöl, nezaket ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Miroğlu’na teşekkür etti

İlçe Kaymakamlığı'nın ardından Adliye Sarayı’na geçen AK Parti Milletvekili Miroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bozkurt ile görüştü. Miroğlu, Bartın’a atanan Başsavcı Bozkurt’a yeni görev yerinde başarılar diledi.

Kaynak: Sizinmedya