KALDIRIMLARIN BOZUK KISIMLARINDA BAKIM ÇALIŞMASI YAPILDI

Kaldırımların Bozuk Kısımlarında Bakım Çalışması Yapıldı 06 Nisan 2016 Çarşamba 08:43

Midyat Belediyesi tarafından kaldırımların bozuk olan kısımlarında bakım çalışması başlatıldı.

Midyat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bozuk ve bakımsız olan mahalle aralarındaki kaldırımlara bakım çalışması yapıyor.

Bu kapsamda  Yunus Emre Mahallesi İskenderun Caddesi’nde çalışan ekipler, kaldırımların bozuk olan kısımlarında zemin düzeltme çalışmasını gerçekleştirdikten sonra sökülen kaldırım taşlarının yerine yenisini döşüyor. Kaldırım çalışmasını memnuniyetle karşılayan vatandaşlar, “Ekipler, buraya gelerek kaldırımlardaki bozuklukları tamir etti ve yeniden kaldırım yaptı. Kaldırımlar, zamanla zarar görmüş ve kar ve yağmur yağışlarının ardından bozulmuştu. Yürümekte zorlandığımız kaldırımların yapılmasından ötürü ekiplere ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz dediler.