İSMAİL MİROĞLU TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE ZİYARET EDİLDİ.

İsmail MİROĞLU tedavi gördüğü hastanede ziyaret edildi.20 Mart 2016 Pazar 18:53

Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan, Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun babası İsmail Miroğlu’nu tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Fehmi Ceylan ve Niyazi Erkan ile birlikte Midyat’ın Gelinkaya Mahallesi’nde ikamet eden AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun babası İsmail Miroğlu’nu tedavi gördüğü Midyat Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Servisi’nde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarete Midyat Devlet Hastanesi Müdür Beyazıt Aslan da eşlik etti. Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan İsmail Miroğlu'nun Fizik Tedavi Bölümü'nde bir süre daha tedavi edileceği öğrenildi.