İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN KULLANILMAZ DURUMDAKİ EVLERİNİN TAMİRİ YAPILIYOR.

İhtiyaç Sahiplerinin Kullanılmaz Durumdaki Evlerinin Tamiri Yapılıyor.12 Ocak 2016 Salı 09:31

Midyat Belediye Başkanımız Şehmus Nasıroğlu’nun ihtiyaç sahibi ailelerin sorunlarına çözüm bulmak için başlattığı proje yüzleri güldürüyor.

Midyat Belediyesi, evleri kullanılmaz durumda olan ihtiyaç sahibi ailelerin, daha sağlıklı ortamda hayatlarını sürdürebilmeleri amacıyla evlerinin tamirini yapıyor.

Fen İşleri ve İmar İşleri Müdürlüğü’nün ortak çalışmasıyla, olumsuz konaklama şartlarında yaşadıkları belirlenen Işıklar Mahallesi’nde oturan Şimşek Ailesi ile Orta Çarşı Mahallesi’ndeki Oruç ve Yeşilmen Ailelerin evleri onarıldı.

Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, yürüttükleri proje kapsamında evleri kullanılmaz halde olan ihtiyaç sahibi 3 aileye yardım ederek, yıkılmak üzere olan evlerinin yaklaşık 50 bin TL harcanarak baştan sona yenilendiğini belirterek, belediye olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman için yanında olduk. Vatandaşlarımızın üzüntüsünü ve sıkıntılarını kendi üzüntümüz olarak görüyoruz. En son 3 ailemizin daha yuvalarını sıcak bir ortama dönüştürdük. Evi yıkılmak üzere ya da oturulamayacak durumda olan ihtiyaç sahibi vatandaşlara imkanlar dahilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımız yenilenmiş evleri hayırlı olsun, güle güle otursunlar.