İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU MİDYAT’I ZİYARET EDECEK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Midyat’ı ziyaret edecek20 Şubat 2017 Pazartesi 07:21

Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Midyat’ı ziyaret edeceğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Soylu’nun  5 Mart 2017 tarihinde gerçekleştireceği ziyaret kapsamında Midyat’ta halkla buluşacağını belirten Nasıroğlu, bunun için hazırlıklara başladıklarını ve ziyaretin görkemli geçmesi için tüm detayların düşünüldüğünü bildirdi. Başkan Nasıroğlu, şöyle konuştu.“Allah’ın izni ile bir aksilik olmazsa Bakan bey, nasip olursa 5 Mart’ta buraya gelmeyi düşünüyor. Anayasa referandumu için kampanya dönemi de başlamış olacak. Ziyaret gününde bir miting de yapmayı düşünüyoruz. Sayın Bakan, Türkiye’nin önünü açacak Anayasa referandumunun mesajını burada verecek. Bu mitin ile birlikte Sayın Bakan’ın Midyat’taki üçüncü mitingi olacak. Daha öncede iki defa Midyat’a gelmişti. Önceki gelişlerinde yine miting düzenlemiştik, bu defa da miting düzenleyeceğiz. Bu son mitingi inşallah Anayasa referandumu için olacak. Halkımızı o gün düzenleyeceğimiz mitinge şimdiden davet ediyoruz. Coşkuyla geçmesini diliyoruz. Biz evet kampanyasını Mardin bölgesinde Midyat’ta bir mitingle toplu olarak başlatacağız.