İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU MARDİN’DE

İçişleri Bakanı Soylu Mardin’de 12 Ekim 2019 Cumartesi 04:12

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin'de sivil şehit yakınları ile bir araya geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Mardin’in Nusaybin ilçesinde terör saldırısında şehit olan sivil vatandaşların yakınlarını ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundu.

Nusaybin ilçesinde esnafla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Daha sonra, PKK ve YPG'li teröristler tarafından Suriye'nin Kamışlı Kentinden Nusaybin'de sivil vatandaşları hedef alarak atılan havan ve roket saldırısı ile şehit olan 11 sivil vatandaşın aileleri ile bir araya geldi. Ayrıca, saldırıya uğrayan gazetecilere de geçmiş olsun dileklerine iletti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Mardin Valisi Mustafa Yaman, Vali Yardımcıları, kaymakamlar il protokolü ve Midyat Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin eşlik etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve beraberindekiler çeşitli temasların ardından Mardin’den ayrıldı.