HER MAHALLEYE, EN AZ 2 PARK YAPMAYI HEDEFLİYORUZ

Her Mahalleye, En Az 2 Park Yapmayı Hedefliyoruz27 Eylül 2013 Cuma 16:38

Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, her mahalleye en az 2 park yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Nasıroğlu, yaptığı açıklamada, insanların dinlenebileceği sosyal mekanlar açtıklarını kaydetti.

Eski Saray Sineması Binası'nı istimlak ettikten sonra, park ve dinlenme alanı haline getirdiklerini ifade eden Nasıroğlu, şöyle konuştu:

"Her mahalleye, en az 2 park yapmayı hedefliyoruz. Bu sayede yüzlerce ağacı şehre kazandırıyoruz. Çok sayıda mahallede park ve dinlenme alanı yaptık. Parklarda, gezinti ve çocuk oyun alanları oluşturuyoruz. Bütün mahallelere çocuk oyun parkları kuruyoruz. Halkımıza sosyal mekanlar oluşturmaya devam ediyoruz. Halkımızın sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmesi için, çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Hedefimiz Midyat’ın yaşanılabilir bir kent olmasını sağlamaktır. Önümüzdeki günlerde Midyat’ın en büyük parkının yapımı için proje çalışmamızı tamamlaya caz. "dedi.