HALK MECLİSİ TOPLANTISI ATATÜRK PARKI’NDA KURULDU.

Halk Meclisi toplantısı  Atatürk Parkı’nda kuruldu.20 Mart 2016 Pazar 18:44

Midyat Belediye Başkanımız Sayın Şehmus Nasıroğlu, bu haftaki ‘Halk Meclisi’ni Atatürk Parkı’nda kurdu.

Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’nun makamında düzenlediği  ‘Halk Meclisleri’ toplantılarını belediye binasın dışında da esnaf ziyaretleri ve meydan sohbetleri düzenleyerek sürdürmesi takdirle karşılandı.

Cumhuriyet Bulvarı’nda bulunan Atatürk Parkı’nda vatandaşlarla oturup çay içen Başkan Nasıroğlu’nun, farklı zamanlarda gerek köylerde gerekse ilçe merkezinde yaşayan halkla iç içe bir diyalog içerisinde sorunları dinleyip taleplerini karşılaması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Hep birlikte güzel ve samimi bir ortamda gerçekleşen halk meclisinde vatandaşlar da öncelikli olarak kendilerine böyle bir imkan sunduğu için Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’na teşekkür ettiler.

Bugün yapılan toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Taş, İmar İşleri Müdürü Murat Akgün, Delmamıka Aşireti Lideri Abdullah Taş, Kanaat Önderi Abdulhalim Arslan, Midyatlı işadamı ve siyasetçi Abdulhakim Kaya ile avukat Mahmut Baş da hazır bulundu.