HAK-İŞ’TEN BAŞKAN NASIROĞLU’NA ZİYARET

Hak-İş’ten Başkan Nasıroğlu’na Ziyaret17 Şubat 2017 Cuma 12:54

Hak-İş’e bağlı Hizmet-İş Sendikası’nın Güneydoğu Bölge Başkanı Zeki Özen, Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’nu makamında ziyaret ederek, burada bir süre görüşerek fikir alış verişinde bulundu. Yapılan ziyarette Özen’e Belediye Personel Müdür Vekili Barış Özsunar ve Hizmet-İş Sendikası Midyat Temsilcisi Veysi Öztek eşlik etti. Yapılan görüşmenin ardından konuşan Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, belediyenin imkânları çerçevesinde personele gerek özlük hakları, gerekse mali haklar konusunda tatmin edecek artış yapmaya çalıştıklarını belirterek, “Dört dönemdir halkımızın rekor oylarla bizi seçmesinde hizmetin ön planda olduğunu biliyoruz. Bu başarıda çalışanlarımızın büyük emeği ve özverisi var. Bu işçileri biz kendi dönemimizde belediyeye aldık. Onların hepsi bizim kardeşimiz, memleketlimiz. Kardeşlerimizin alım gücünü iyileştirmek, hayat standartlarına katkıda bulunmak bizim içinde en büyük sevinç kaynağıdır.

Ziyaret ile ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Hizmet-İş Sendikası’nın Güneydoğu Bölge Başkanı Zeki Özen ise, “Her zaman emekçinin yanında olan, emeğe ve alın terine saygısı olan, çalışanlarına değer veren Belediye Başkanı Sayın Şehmus Nasıroğlu’na teşekkür ediyoruz. Toplu iş sözleşmeler ilk olarak Belediye Başkanımızın döneminde oldu. Tüm işçiler adına Belediye Başkanına teşekkür ediyorum diye konuştu.

Kaynak: Sizinmedya